Zmiany w budynku szkolnym

Szkolny korytarz w czasie remnotu

Niedługo początek roku szkolnego i uczniowie wrócą w progi szkoły. Ale nie wszyscy wiedzą, że w budynku szkoły zaszło wiele zmian. Czy poznamy naszą szkołę?😍🧐

Przeprowadzono remont sali, w której będzie uczyła się klasa 4, wymalowano stołówkę, nowy pokój nauczycielski oraz wymieniono niektóre płytki na tarasie, naprawiono komin dymny.

Remonty były możliwe dzięki funduszom z Rady Sołeckiej wsi Podczerwone, Rady Sołeckiej wsi Koniówka, rodzicom uczniów klasy 4, Krzysztofowi Sroce, Karolowi Ziębie oraz budżetowi naszej szkoły.

Dziękujemy także dzielnym malarzom, którzy bardzo solidnie wykonali swoją pracę: panu Kazimierzowi Gąsienicy (sala klasy 4), Krzysztofowi Sroce (stołówka), pracownikom obsługi naszej szkoły (pokój nauczycielski). Państwu Mieczysławowi i Halinie Stramom oraz sąsiadom szkoły za pomoc w malowaniu i ustawianiu mebli.

Dziękujemy naszej pani dyrektor oraz wszystkim, którzy przyczynili się do prac remontowych w szkole. ❤️❤️❤️

Więcej zdjęć na stronie: https://www.facebook.com/sppodczerwone/posts/pfbid028A7WnNBFDzxGxkMURLUD8pfvyWxF9SwnYpUVbtaxACt2vQ6X6kF7NvKGiKG6yCZ4l